Mee-eters neus

De neus is één van de plaatsen waar een mee-eter het vaakst van zich laat horen. Er zijn mensen die claimen nog nooit een mee-eter op hun neus te hebben gehad, maar vaak is dat omdat ze gewoon niet weten dat ze er wel degelijk zijn. Vaak zijn mee-eters op de neus zo klein van omvang dat ze niet meteen opgemerkt worden. Het is daarnaast ook zo dat er een groot

Mee-Eters op neus verwijderenverschil is tussen een mee-eter en gewone, verwijde poriën. In het laatste geval merk je wel een verandering op, op de plaats waar deze zich bevindt, maar zal deze geen zwarte kleur hebben. Hoe dan ook, wanneer je met mee-eters op de neus te maken hebt is het gelukkig zonder al teveel problemen mogelijk om deze terug te verwijderen. Hoe? Dat vertellen we je graag in dit artikel!

Hoe ontstaan mee-eters op de neus?

Op het gezicht van de mens is de zogenaamde T-zone terug te vinden. De neus bevindt zich in het middelpunt van deze zone die over de vetste huid van ons lichaam beschikt. Dit is eigenlijk ook zeer eenvoudig vast te stellen. Wanneer je naar je voorhoofd en neus zou kijken, dan zou je merken dat deze veel meer glimmen in vergelijking met andere delen van je lichaam. Dat je huid op deze plaatsen vetter is, is niet meer dan normaal. De zogenaamde talgklieren liggen hier namelijk veel dichter bij elkaar en dat zorgt er voor dat ook mee-eters meer vrij spel krijgen.

Mee-eters op de neus verwijderen

We weten nu hoe mee-eters op de neus ontstaan, maar het belangrijkste is natuurlijk hoe we deze kunnen verwijderen. In principe bestaan er verschillende mogelijkheden om de mee-eters te verwijderen. We zetten ze graag voor jou op een rijtje:

– Neusstrips

In eerste instantie wordt er vaak gebruik gemaakt van zogenaamde neusstrips om mee-eters op de neus te verwijderen. Deze strips hebben eigenlijk een dubbele werking. Enerzijds worden de poriën gereinigd en daarnaast worden onzuiverheden zoals mee-eters op een efficiënte manier verwijderd. Wanneer je te maken hebt met mee-eters op de neus, op je kin of op je voorhoofd, dan zijn deze strips zeker en vast een aanrader.

– Scrubben

Vaak zullen mensen je aanraden om gebruik te maken van een gezichtscrub. Op zich kunnen dergelijke scrubs ook echt goed werken. Dat neemt echter niet weg dat ze op een bepaald ogenblik hun doel een beetje voorbij schieten. Een gezichtscrub kan je best gebruiken, maar de kans bestaat dat je na verloop van tijd droge plekjes op de huid zal krijgen. Vervolgens zal je weer een zalf moeten gaan gebruiken waardoor je neus terug meer zal gaan glimmen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wat dat betreft is gebruikmaken van een neusstrip wel een stuk interessanter.

Conclusie

Mee-eters op de neus zijn op zich dus vrij eenvoudig te verwijderen. We zijn er ons van bewust dat er heel veel middeltjes bestaan om dit voor elkaar te krijgen, maar toch raden we aan om vooral in de richting van de neusstrips te kijken. Voor een snel en zo optimaal mogelijk resultaat kan je eventueel verschillende producten gebruiken (niet op hetzelfde ogenblik uiteraard), maar met behulp van de neusstrips zou je toch al erg mooie resultaten moeten kunnen behalen.