Witte mee-eters

Er wordt wel eens gezegd dat mee-eters steeds uitsluitend voorkomen als een grijszwart puntje op het lichaam. Dat is niet zo. Naast deze mee-eters zijn er namelijk ook witte varianten. Het verschil tussen beide type mee-eters valt eigenlijk niet zo moeilijk uit te leggen. In het geval van een grijszwarte mee-eter is er namelijk sprake van een open mee-eter. Wanneer er sprake is van een gesloten mee-eter wordt deze op de huid kenbaar gemaakt door middel van een wit, veelal verhard puntje. Mogelijks kan een dergelijke mee-eter op korte termijn uitgroeien tot een heuse puist. Over het algemeen zijn witte mee-eters lastiger te verwijderen. De reden daarvoor gaat schuil in het feit dat ze dieper in de huid zijn gelegen dan de klassieke, zwarte puntjes. Heb je ook te maken met witte mee-eters en wil je deze graag laten verwijderen? Aarzel dan niet langer, lees snel verder en ontdek wat ook jij tegen deze vervelende huidaandoening kan beginnen!

Witte mee-eters verwijderen

Wanneer je te maken krijgt met witte mee-eters zal je deze natuurlijk zo snel mogelijk willen verwijderen. Het moet in eerste instantie gezegd dat het verwijderen van witte mee-eters een stuk lastiger is dan bij de zwarte varianten het geval is. Dat heeft alles te maken met het feit dat ze aanzienlijk dieper in het lichaam zijn gelegen. Vooraleer een mee-eter uit te knijpen is het hoe dan ook altijd van cruciaal belang om de huid te ontsmetten. Daarnaast mag je ook voor het uitduwen nooit gebruikmaken van je nagels. Maak gebruik van de speciale Ilmo Bware Commedonedrukker of als je echt niet anders kan van de zijkant van je vinger, maar zorg in dat laatste geval dat deze grondig is gereinigd. Op deze manier kan je er voor zorgen dat de mee-eter geen kans krijgt om ontstekingen te veroorzaken en zorg je er voor dat je huid er in geen tijd terug als nieuw uitziet.

Het gevaar van witte mee-eters

Net als de gewone klassieke mee-eters zijn ook de witte eigenlijk vrij onschuldig. Het enige waar je rekening mee dient te houden is dat ze een vervelend verschijnsel vormen op je huid. Specifiek voor de witte mee-eters geldt echter ook dat ze een hoger risico met zich meebrengen om uit te groeien tot een puist. In het geval van de zwarte mee-eters kan dat ook zo zijn, maar over het algemeen ligt het risico bij de witte varianten een stuk hoger. Door tijdig in te grijpen en de mee-eter op precieze wijze uit te duwen of te behandelen kan je voorkomen dat er zich lelijke puistjes gaan vormen.

Witte mee-eters voorkomen

Wanneer je één keer met witte mee-eters bent geconfronteerd is de kans groot dat je het potentieel verschijnen van nieuwe exemplaren wil proberen te voorkomen. Dat kan! Door een goede reiniging van de huid zorg je er namelijk voor dat aandoeningen zoals mee-eters geen schijn van kans krijgen. Door gebruik te maken van middeltjes die de talgproductie verlagen kan je bijvoorbeeld het risico op nieuwe meeeters in de kiem smoren. Daarnaast is ook het gebruik van olie vrije cosmetica een aanrader voor mensen die op regelmatige basis met deze vervelende stipjes op hun huid te maken krijgen.

Garnier Pure Active Scrub Anti-mee-eters

Garnier-Pure-Active-Scrub-Anti-mee-etersMensen die te maken hebben met een huid die gevoelig is voor mee-eters kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van de Garnier Pure Active Scrub Anti-mee-eters. Deze speciale scrub is niet alleen voor mensen die hun mee-eters willen verwijderen, daarnaast kan ze ook helpen bij het voorkomen van nieuwe exemplaren. Binnen afzienbare tijd zal je kunnen vaststellen dat je huid zichtbaar is verbeterd. Daarnaast heeft deze scrub ook een goede werking voor wat betreft het minder zichtbaar maken van littekentjes.