Wat is een comedonendrukker?

Het verwijderen van comedonen of mee-eters lijkt op het eerste zicht natuurlijk absoluut kinderspel. Je zet gewoon even twee vingers er tegenaan en je duwt ze uit. Dat lijkt inderdaad bijzonder eenvoudig, maar in de praktijk brengt deze manier van werken ook enkele niet onaanzienlijke risico’s met zich mee. Wist je bijvoorbeeld dat er op deze manier zomaar vuil in de wonde terecht kan komen waardoor er meer mee-eters of zelfs pijnlijke puisten kunnen ontstaan? Hoe eenvoudig het verwijderen van een mee-eter met je vingers dan ook op het eerste zicht mag zijn, het is niet bepaald een goed idee. Hoe je mee-eters dan precies beter en vooral veiliger kan verwijderen? Zeer eenvoudig, door gebruik te maken van een zogenaamde comedonendrukker!

Wat is een comedonendrukker?

Nippes ComedonendrukkerEen comedonendrukker is een bijzonder interessant hulpmiddel voor het uitdrukken van comedonen of mee-eters. Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven drukken veel mensen hun mee-eters verkeerd uit waardoor ze de huid beschadigen. Bovendien is het ook nog eens zo dat het uitdrukken van mee-eters met behulp van je vingers de situatie erger zal maken. Door gebruik te maken van een comedonendrukker beschik je over een prima hulpmiddel welke er voor zorgt dat mee-eters op efficiƫnte wijze kunnen verwijderd en dat zonder dat je het risico loopt om meteen een lelijke puist in de plaats te krijgen. Vooral voor mensen die frequent te maken hebben met mee-eters is het aankopen van een comedonendrukker dan ook een absolute aanrader!

Prima geschikt voor mee-eters op lastige plaatsen

Los van het feit dat een comedonendrukker gebruiken om mee-eters te verwijderen altijd heel wat interessanter is dan de mee-eters gewoon uit te drukken met behulp van je vingers is het zo dat een comedonendrukker ook nog eens helpt om mee-eters op lastige plaatsen te verwijderen. Het spreekt immers voor zich dat deze vervelende afwijkingen aan de huid zich niet overal op je lichaam zomaar even eenvoudig laten verwijderen. Door gebruik te maken van een comedonendrukker zal je merken dat dit meteen een behoorlijk stuk eenvoudiger en bovendien ook comfortabeler wordt.

Hoe werkt een comedonendrukker?

De manier waarop een comedonendrukker werkt is werkelijk zeer eenvoudig. Het oog waar dit handige hulpmiddeltje over beschikt dient in eerste instantie rond de mee-eter te worden geplaatst. Wanneer je dit hebt gedaan is het zaak om zachtjes op de huid te drukken. We benadrukken wel dat dit zachtjes dient te gebeuren. Wanneer je teveel druk uitoefent kan je immers de huid gaan beschadigen en dat is als vanzelfsprekend niet de bedoeling. Na het uitdrukken van je mee-eter doe je er altijd goed aan om de huid nog even te reinigen. Wanneer je een comedonendrukker op correcte wijze gebruikt zal je merken dat je mee-eter op niet alleen een eenvoudige, maar tevens ook op een pijnloze manier zal worden verwijderd.

Een comedonendrukker is goedkoop

Wanneer je vreest dat het in huis halen van een comedonendrukker je heel wat geld gaat kosten kan je meteen op twee oren slapen. Het aankopen van een comedonendrukker kost je immers in de praktijk nagenoeg altijd minder dan 10 euro. Dit maakt dat je voor een zeer lage prijs een hulpmiddel in huis kan halen die een grote irritatie bij veel mensen kan wegnemen. Voor het geld hoef je het dus zeker en vast niet te laten!

Overal handig mee naartoe te nemen

Het uitdrukken van mee-eters doe je zonder probleem overal, niet alleen thuis, maar ook onderweg. Dan is het uiteraard handig om dat gewoon met je twee vingers te kunnen doen, maar zeg nu zelf, wil je echt het risico lopen om geconfronteerd te worden met een lelijke en bovendien pijnlijke puist achteraf? Neen, dat dachten we al. Een comedonendrukker is net als je twee vingers gelukkig zeer eenvoudig overal (bijvoorbeeld in een klein tasje of gewoon in de auto) mee naartoe te nemen waardoor je steeds op een veilige wijze jouw vervelende mee-eters kan verwijderen.

Comedonendrukker bestellen?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd van de interessante voordelen die het gebruik van een comedonendrukker met zich meebrengt? In dat geval kan je nu de Nippes Comedonendrukker bestellen bij onze partner, Deonlinedrogist tegen de bijzonder scherpe prijs van amper 7,65 euro!