Mee-eters verwijderen

Indien je te maken krijgt met mee-eters spreekt het voor zich dat je deze zo snel mogelijk zal willen doen verdwijnen. Dat is niet meer dan normaal en ook perfect mogelijk. Door de jaren heen werd er heel veel onderzoek uitgevoerd naar niet alleen het ontstaan van mee-eters, maar ook hoe ze het efficiëntst aan te pakken. Enkele zeer interessante oplossingen kwamen uit de bus die we graag op deze pagina aan je voorstellen. Of je nu voor even wil verlost zijn van je mee-eters, of je liever een blijvende oplossing hebt op lange termijn of je ze gewoon wil camoufleren omdat je bijvoorbeeld een feestje of misschien wel een date hebt, het is allemaal perfect mogelijk en wij vertellen je graag hoe!

Mee-eters verwijderen neus

De neus vormt één van de plaatsen op het lichaam waar mee-eters het vaakst van zich laten horen. Dat heeft alles te maken met het feit dat de huid op en rond de neus erg vettig is. Bijgevolg krijgen mee-eters hier veel meer kansen om zich te manifesteren. Gelukkig zijn ze hier ook het efficiëntst te behandelen. Mee-eters verwijderen op de neus kan op verschillende manieren. In eerste instantie wordt er vaak een scrub aangeraden en hoewel deze zeker en vast kan helpen is het toch aangeraden om op termijn over te schakelen op een ander hulpmiddel. De zogenaamde neusstrips zijn speciaal in het leven geroepen om mee-eters op de neus, de kin en het voorhoofd te verwijderen. Deze strips zorgen er niet alleen voor dat de poriën gereinigd worden, daarnaast worden onzuiverheden zoals mee-eters op een efficiënte manier behandeld. Wanneer je met andere woorden regelmatig te maken hebt met mee-eters op de neus, dan is het in huis halen van deze neusstrips voor jou zeker en vast een interessante keuze.

Hoe mee-eters verwijderen?

Er bestaan erg veel verschillende manieren om mee-eters te verwijderen. Hoewel de meeste van deze manieren prima werken is het vooral belangrijk om rekening te houden met hoelang ze precies werken. Het gebruik van een neusstrip is bijvoorbeeld zeer interessant omdat de mee-eter erg snel wordt verwijderd. Daar tegenover staat echter dat ze in bepaalde gevallen na enkele dagen terug zijn waardoor je opnieuw met de neusstrip aan de slag moet. Op zich is dit geen probleem, maar misschien is het toch interessanter om een constructievere oplossing op lange termijn te proberen. Het combineren van verschillende middelen kan ook prima helpen, maar dan dien je natuurlijk alweer rekening te houden met een hogere kostprijs. Hoe dan ook plaatsen we speciaal voor jou even alle mogelijkheden om mee-eters te verwijderen op een rijtje.

1.) Neusstrips

Nivea Neusstrips Visage

De neusstrips die we eerder op deze pagina hebben aangehaald zijn perfect om snel mee-eters te verwijderen. Wanneer je bijvoorbeeld ’s morgens vroeg merkt dat je heel erg veel last hebt van mee-eters en je deze zo snel mogelijk wil laten verdwijnen, dan is een neusstrip zeker en vast interessant. Het enige probleem met deze strips is dat je ze na enkele dagen opnieuw zal moeten gebruiken om blijvend resultaat te hebben. Neusstrips mogen dan zeker en vast interessant zijn, ze zijn niet altijd een oplossing op lange termijn.

2.) Scrubs

Garnier-Pure-Active-Scrub-Anti-mee-eters

Misschien wel de populairste oplossing om mee-eters blijvend tegen te gaan is gebruikmaken van zogenaamde scrubs. Er zijn er verschillende verkrijgbaar die stuk voor stuk over hun eigen kwalitatieve werking beschikken. Je moet er wel rekening mee houden dat een scrub niet altijd meteen resultaten geeft en het net daarom steeds vaker afwisselend met neusstrips wordt gebruikt. Hou er daarnaast rekening mee dat je niet te vaak gebruik maakt van de scrub en vooral niet te vaak op dezelfde plaats blijft masseren. Op die manier kan je de huid droger maken en dat kan er voor zorgen dat je gebruik moet gaan maken van een bepaalde zalf waardoor je huid opnieuw vetter zal worden.

3.) Mee-eters verwijderen met een lepelIlmo Bware Commedonedrukker

De meeste mensen hebben de gewoonte om mee-eters of puistjes uit te duwen met hun vingers. Dat is echter niet zo hygiënisch. Wanneer je handen bijvoorbeeld niet voldoende gewassen zijn, dan kan dat er voor zorgen dat er (nog) meer bacteriën in de huid terechtkomen waardoor de huidaandoening zomaar kan verergeren. Het wordt net omwille van die reden dan ook aangeraden om voor het uitduwen van puistjes of mee-eters gebruik te maken van een speciale lepel. De lepel kreeg de naam “comedonen-lepel” en is eigenlijk een verplichte aankoop voor iedereen die regelmatig puistjes moet uitduwen.

4.) Verlagen van de talgproductie

Je weet inmiddels dat een mee-eter ontstaat door ophoping van hoorn gemengd met talg. Door de talgproductie in het lichaam te verlagen zorg je er voor dat mee-eters niet zo snel een kans krijgen om zich te ontwikkelen. Het verlagen van de talgproductie kan door gebruik te maken van vitamine A & vitamine E. Door deze twee vitamines in te nemen en een beetje te letten op je voeding kan je er voor zorgen dat mee-eters veel minder snel een kans zullen maken op je huid.