Hoe verwijder ik mee-eters?

Hoe verwijder ik mee-eters? Het is een vraag die bijzonder veel mensen zich stellen en waar niet meteen een concreet antwoord op kan worden gevonden. De manier waarop mee-eters het best verwijderd kunnen worden is uiteraard ook deels afhankelijk van de plaats op het lichaam waar ze voorkomen. Mee-eters die bijvoorbeeld op het gezicht staan kunnen doorgaans vrij eenvoudig door de persoon zelf worden verwijderd, maar wanneer ze opduiken op met name de rug wordt dat veelal een compleet ander verhaal. Feit is bovendien dat zeer veel mensen hun mee-eters gewoon met de vingers en / of nagels verwijderen. Op het eerste zicht lijkt dit bijzonder eenvoudig en efficiĆ«nt, maar helaas zal al snel blijken dat dit niet zonder risico gebeurt. Op de vraag ‘hoe verwijder ik mee-eters’ geven we je graag een concreet antwoord op deze pagina.

Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.

Mee-eters verwijderen met de nagels of vingers

Laat ons in eerste instantie maar even de vaakst beproefde manier van mee-eters verwijderen onder de loep nemen. Het merendeel van de mensen kiest er namelijk voor om mee-eters gewoon te verwijderen met de vingers of de nagels. Dit is op het eerste zicht zeer efficiƫnt, maar heeft als nadeel dat er vuil in de wonde terecht kan komen. Dit vuil is vervelend, want het kan er zomaar voor zorgen dat er nieuwe mee-eters ontstaan en bovendien loop je ook nog eens het risico dat er zelfs pijnlijk en nog lelijkere puisten ontstaan. Dit alles maakt dan ook meteen duidelijk dat het in tegenstelling tot wat veel mensen denken helemaal geen goed idee is om mee-eters te verwijderen met de nagels of de vingers, in tegendeel.

Ga je toch met je vingers of nagels aan de slag? Dan zijn er altijd een aantal factoren waar je rekening mee dient te houden. Mee-eters verwijderen met je vingers of nagels doe je immers nooit zonder deze eerst te reinigen. Controleer bovendien ook goed of er geen vuil tussen je nagels is terug te vinden. Vervolgens is het belangrijk om niet te hard op de huid te duwen. Doe je dit wel, dan kan je deze namelijk beschadigen. Om er voor te zorgen dat het verwijderen van je mee-eters op zo’n eenvoudig mogelijke manier gebeurt is het bovendien altijd een aanrader om de huid een beetje week te maken. Met name een stoombadje kan hier (wanneer de mee-eters in je gezicht zijn terug te vinden) uitstekend bij helpen.

Hoe verwijder ik mee-eters dan het best?

comedonenlepelWil je na het lezen van bovenstaande helemaal geen gebruik meer maken van je eigen vingers of nagels om mee-eters te verwijderen? Dat is een uitstekende keuze! Je wil uiteraard wel graag gewoon van je mee-eters af kunnen komen en daarom ga je op zoek naar een interessant alternatief. Dat alternatief wordt je aangeboden onder de vorm van een zogenaamde comedonenlepel. Door gebruik te maken van een dergelijke lepel wordt het immers mogelijk om de mee-eters als het ware gewoon uit te lepelen. Het gevolg is dan ook dat je meteen over een echt mooie huid beschikt en dat zonder dat je het risico loopt op nieuwe mee-eters en / of puisten. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer je mee-eters wenst te verwijderen is het altijd aan te raden om daarvoor gebruik te maken van een comedonenlepel. Dit handige hulpmiddeltje kan je bovendien door haar geringe vormen ook zeer eenvoudig overal mee naartoe nemen waardoor ze je ook onderweg prima van dienst kan zijn. Tel daar ook nog eens bij op dat een dergelijke lepel altijd verkrijgbaar is tegen een kostprijs van minder dan 10 euro en je hebt eigenlijk geen enkele reden meer om dit hulpmiddeltje niet in huis te halen, in tegendeel!